Makedonski radio stanici.
Logo
Колачиња на интернет пребарувачот

Нашата веб-страница може да користи „колачиња" за да се подобри корисничкото искуство. Колачето е парче информација што се складира на компјутерот од корисникот, сврзано со информациите за корисникот. Го задржуваме правото да ги користиме сесиските колачиња, како и трајните колачиња. Сесиските колачиња исчезнуваат штом ќе биде затворен пребарувачот. Трајните колачиња се мали текстуални фајлови кои се складираат на хард дискот од корисникот на подолг период. Трајните колачиња може да се отстранат ако ги следите информациите за помош на интернет пребарувачот. Доколку корисниците ја одберат таа можност, одредени делови од веб-страницата можеби нема да функционираат како што е предвидено. За информација како да ги смените подесувањата на Вашиот прелистувач, за да ги блокирате или филтрирате "колачињата", посетете го http://www.aboutcookies.org/ или http://www.cookiecentral.com/faq/.


Гугл аналитика

Веб-страницата користи Гугл аналитика за да помогне при анализа на начинот на користење на веб-страницата од страна на корисниците. Оваа алатка користи колачиња.


Реклама

Користиме "колачиња" кои ни помагаат да Ви обезбедиме содржини преку насочено рекламирање (Google adsense).


Социјални копчиња

Користиме социјални копчиња (Facebook), за да им овозможиме на нашите корисници да споделуваат или да обележуваат веб страници. Тоа се копчиња на трети страни, кои што можат да запишуваат информации за Вашите сесии на интернет.


Надворешни веб услуги

Користиме надворешни веб сервиси на овој веб-сајт со цел прикажување на содржината на веб страниците на овој веб-сајт. Како во случајот со социјалните копчиња, ние не можеме да ги ограничиме овие сајтови да собираат информации за користената од Вас содржина.


Radiostanici vo Makedonija. Makedonski radio vo zivo.